keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

River day

Päivän teemana oli tutustua Bangkokkiin turistikeskuksen ulkopuolella. Sveitsiläisen Nicon kanssa suuntasimme jokiveneelle, jolla matka taittui jouhevasti määränpäähämme Chinatowniin.Nopeus oli valttia pysäkeillä, sillä veneen saapuminen ja lähtö tapahtui 15s sisällä.
 Täällä vastaan tulivat loppumattomat kadut ja kujat täynnä kojuja, joissa myytiin kaikkea mahdollista. Ei sitä voi uskoakkaan ilman näkemistä, kuinka yksi kotimainen Biltema on saatu ahdettua semmoiseen pieneen kärryyn. Täältä matka jatkui kohi Sky toweria.
 Reitin varrella tuli kokeiltua paikallista urheilulajiakin. Tämä oli jalkapallon ja lentopallon sekoitus, jossa pelattiin jonkinlaisella muovilastuista tehdyllä pallolla ja tarkoitus oli saada pallo verkon yli vastustajalle. Ensikertalaiseksi peli sujui yllättävän hyvin, sillä katsojilta tuli hurraahuutojakin meikäläisen temppuilusta. Voitimme pelin!!!.

playing with locals

Sky towerille saavuimme ja ylimpään kerrokseen matka jatkuikin, mutta valitettavasti asusteitamme ei kelpuutettu smart and casual tasolle. Joten kokemukseksi jäi valitettavasti näkymä lasiseinän takaa ympärillä aukeavaan suurkaupunkiin.
Sky towerEi kommentteja:

Lähetä kommentti