sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Jungle stories

Joskus on pakko jättää tärkeitä asioita takseen, mutta aina kun antaa jotain pois saa jotain uutta tilalle. Pitää myös uskaltaa kulkea sinne minne ei näe, sillä silloin näkee uusia ja vanhoja asioita eri näkökulmasta. Iso-karhun tähtikuvioon kuuluva Otavan tähdistö näyttää aivan erilaiselta eteläisellä pallonpuoliskolla kuin pohjoisella, vaikka todellisuudessa katsot samaa kohdetta. Tottumus yhteen tiettyyn asiaan voi sumentaa toisenlaisen näkemyksen. Välillä tulee lisättyä vähän kryptisempiä tekstejä, joista jokainen voi verrastaa paloja omaan elämäänsä.

Beach day
Rannalla oleskelu ja frisbeen heittely rentouttaa mukavasti. Välillä pitää osata ottaa rennosti. Päivän löhöämisen jälkeen oli taas palattava arkeen ja viikon kuntosalikortti tuli hommattua. Kokeilin lisätä videonkin, jos vaikka toimisi.



 Roadkill
 Moottoripyörä tuli vuokrattua ja oli aika totutella vasemmanpuoleiseen liikenteeseen. Kapeat ja mutkikkaat kadut, suuret korkeuserot ja päällystevauriot toivat mukana oman mausteensa.



The hill climb
 Tänään oli vuorossa sandaalikiipeily kukkulan huipulle. Patikoitireissulla nähtii eläimiä laidasta laitaan mm. apina ja erikoinen trooppinen lintu. Polunvieruksilla näkyi vanhoja sandaalin raatoja ja kyllä meiltäkin yksi pari sinne levisi. Onneksi Survival kit sisälsi teippiä millä nekin saatiin vielä kävelykuntoon. Näkymä huipulta merelle sai unohtamaan sen kaiken hiessä uimisen.




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti