lauantai 20. huhtikuuta 2013

     Aika ennen tarinan alkua

     Suomen kevät tekee tuloaan ja viimeisillekin lumikinoksille voi jo kohta sanoa hyvästit. Opiskeluvuosi alkaa olla pulkassa ja mieli harhailee jo toisaalle. Kaikki vaikuttaa enemmän tai vähemmän positiiviselta.

“Until you spread your wings, you'll have no idea how far you can fly.”


      Reilun kuukauden kuluttua alkaa matka lentäen seikkaluihin suuriin ja tuntemattomiin. Tarkoituksena on siis avartaa omaa kuplaa ja tietämystä ympärillä aukeavasta maailmasta.
Oppia uutta ja soveltaa vanhaa. Tuttua kotimaista klassikkoa mukaillen tarina alkaa tavalla: "Alussa oli mies, rinkka ja lentolippu."

      Pohjana reissulle on http://henkkamaailmalla.blogspot.fi/ . Tarina jatkuu, mies vain vaihtuu. Blogissa tulee olemaan omia kokemuksiani maailmalta. Sinne mennään minne mieli tekee ja ollaan niin kauan kuin hyvältä tuntuu. Opiskelun puitteissa alustavan suunnitelman mukaan ensimmäiset kaksi kuukautta vietetään Aasiassa(Thaimaa, Kambodza, Laos sektorilla). Tämän jälkeen siirrytään Turkkiin(Istanbuliin) , josta otetaan kompassisuunta länteen. Seuraavan kerran kirjoitan yhden kuunkierron jälkeen, jolloin reissu saa virallisen alun.
(Tekstejä ja kuvia saa kommentoida ja esittää omia mielipiteitä ja kysymyksiä jne...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti